Giáo án Tiếng anh 8 - Week: 18 - Period 53: Review for exam

I. OBJECTIVES:

Teaching aims: By the end of the lesson, students will be able to review grammar.

II. PREPARATIONS: Handout

III. PROCEDURES:

 

doc2 trang | Chia sẻ: luyenbuitvga | Lượt xem: 1360 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Giáo án Tiếng anh 8 - Week: 18 - Period 53: Review for exam, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Week: 18 Date of preparing: 11/12/ 2013 Period: 53 Date of teaching: 13/ 12/ 2013 REVIEW FOR EXAM I. OBJECTIVES: Teaching aims: By the end of the lesson, students will be able to review grammar. II. PREPARATIONS: Handout III. PROCEDURES: Teacher’s activities Students’ activities 1. Warm – Up: (5’) - Ask Ss to play game:”Bingo” strain great pressure urban drought environment mother tongue mall modern plentiful peaceful noisy dirty 2. Exercises: (35’) a. Exercise 1: Rewrite sentence - Ask Ss to rewrite sentence. 1. I love to read the novel. [ I like --------------- 2. My brother played the piano when he was 12 years old, but now he doesn’t. [ My brother used to -------------- 3. You should study harder to get good marks. [ You ought ------------ 4. I had a dog when I was a kid. [ I used to --------------- 5. He is young. He can’t go to school. [ He isn’t --------- - Call some students to read the answer. b. Exercise 2: Multiple choice - Give exercises: 1. She felt and hurt ………………….. a. himself b. yourself c. herself d. itself 2. I asked Nga ………………………..me to the stations. a. drive b. drives c. driving d. to drive 3. We’ll go swimming today ……………………..it’s hot. a. so b. because c. so that d. then 4. I tried ………………………….her name but I couldn’t. a. remember b. remembering c. remembers d. to remember 5. Mozart was born in Salzburg ………………1756 a. in b. on c. at d. since 6. ………Saturday night, I went to bed at…….11 o’clock. a. on/ in b. on/ at c. at/on d. in/ at 7. Nam run very ………………………… a. quick b. quicker c. quickly d. quickerly 8. She works very …………………… a. hard b. hardly c. harder d.harderly 9. Her family has lived here ………………….1998. a. in b. for c. since d. at 10. Ba is the same age -------- Nam. a. than b. like c. from d. as 11. The resident in my ------------- are very friendly. a. neighbor b. neighborhood c. neighboring d. neighborly 12. Hoa likes --------- TV in her free time. a. watching b. watched c. watch d. watches 13. We must be there- --------- 7.30 and 8.30. a. at b. before c. between d. after c. Exercise 3: Reported speech * Change the sentences into reported speech a. My friend said to me ”Go home” => My friend told me to go home b. Lan said to me:“Please wait me outside my office” ...................................................................................... c. My brother said to me:“Can you open the door, please?” ................................................................................. d. He said to Van: “Please give me some milk” ................................................................................. e.The teacher said to Lan :“You should stay in bed” ................................................................................. f.The teacher said to Hoa :”You should study harder: ................................................................................. 3. Consolidation: (3’) Review structures 4. Homework: (2’) - Ask Ss to learnt by heart vocabulary - Individual work. - Pair works. - Read the answer. - Individual work. 1 – c 2 – d 3 – b 4 – d 5 – a 6 – b 7 – c 8 – a 9 – c 10 – d 11 – b 12– a 13 – c - Do exercise b. Lan told me to wait her outside her office. c. My brother told me to open the door. d. He told Van to give him some milk. e. The teacher said Lan should stay in bed. f. The teacher said Hoa should study harder. Review Take note. IV. COMMENTS: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- _________________________________________b"&"a_____________________________

File đính kèm:

  • docTuan 18 E8tiet 53 Review.doc