Đề kiểm tra môn tiếng Anh, học kỳ I lớp 7

I. Circle the letter a, b, or c before the best answer: (2.5pts)

1. Let’s . to the English club. a. to go b. go c. going

2. There is .milk in his glass. a. little b. few c. many

3. How often are you late for school?

 a. I am never late for school. b. I never am late for school. c. I am late never for school.

4. English books are .the back the library. a. on / of b. of / at c. at / of

5. Tam is at Math. a. well b. nice c. good

6. We .Christmas on December 24th. a. make b. celebrate c. get

7. We enjoy.part in after-school activities. a. take b. to take c. taking

8. A mechanic.machines in a factory. a. buys b. repairs c. works

9. Mary is intelligent than Alice. a. more b. much c. many

10. .a lovely room ! a. When b. How c. What

 

doc2 trang | Chia sẻ: luyenbuitvga | Lượt xem: 1703 | Lượt tải: 1download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra môn tiếng Anh, học kỳ I lớp 7, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
I. Circle the letter a, b, or c before the best answer: (2.5pts) 1. Let’s………….. to the English club. a. to go b. go c. going 2. There is……………….milk in his glass. a. little b. few c. many 3. How often are you late for school? a. I am never late for school. b. I never am late for school. c. I am late never for school. 4. English books are…….the back …… the library. a. on / of b. of / at c. at / of 5. Tam is………………at Math. a. well b. nice c. good 6. We ...................Christmas on December 24th. a. make b. celebrate c. get 7. We enjoy.....................part in after-school activities. a. take b. to take c. taking 8. A mechanic..................machines in a factory. a. buys b. repairs c. works 9. Mary is ………………intelligent than Alice. a. more b. much c. many 10. …………..a lovely room ! a. When b. How c. What II. Give the correct tenses or forms of verbs in brackets: (2pts) 1. What………..................….your father usually ……….................…(do) in the evenings ? - He usually …….....................………(watch)TV. 2. He………….........…(be) out at the moment but he……........…….(be) back at about seven o’clock. 3. I can …….....................……(see) the children. They……….............……….(play) in the yard. 4. Would you like…….....................……..(listen) to music ? - No, thanks. I like………................……..(read) books. III. Make questions for the underlined words or phrases: (2pts) 1. He goes to the library three times a week. 2. Viet’s father works in a factory. 3. Mr. Jones gives Minh a lot of stamps. 4. They will meet their friends on Wednesday. IV. Rewrite the following sentences using the words or phrases given: (2pts) 1. The green dress is cheaper than the black dress. The black dress 2. Let’s come to my house after school. What about ? 3. Mr. Tam drinks more coffee than Mr. Lam. Mr. Lam 4. When is your birthday ? What’s ? V. Fill in each gap with one suitable word (1.5pts): At school, we have many subjects. In Physics, we……..............some experiments. In ...................., we learn about books and……......…...…essays. In History, we study past and present ..........................in Viet Nam and around the world. In Geography, we learn about different .........................and their people. And, we also enjoy drawing……..........in the Art class. We like all of our classes. H­íng dÉn chÊm bµI KIÓM tra häc k× I M«n; tiÕng anh - líp 7 I. Circle the letter a, b, or c before the best answer: (2.5pts) 1- b 2 - a 3 - a 4 - a 5 - c 6 - b 7 - c 8 - b 9 - a 10 - c II. Give the correct tenses or forms of verbs in brackets: (2pts) 1 - does / do / watches 2 - is / will be 3 - she / are playing 4 - to listen / reading III. Make questions for the underlined words or phrases: (2pts) 1 - How often does he go to the library ? 2 - Where does Viet’s father work ? 3 - Who gives Minh a lot of stamps ? 4 - When will they meet their friends ? IV. Rewrite the following sentences using the words or phrases given: (2pts) 1 - The black dress is more expensive than the green dress. 2 - What about coming to my house after school ? 3 - Mr. Lam drinks less coffee than Mr. Tan. 4 - What is your date of birth ? V. Fill in each gap with one suitable word (1.5pts): 1 - do 2 - literature 3 - write 4 - events 5 - countries 6 - pictures / things

File đính kèm:

  • doca713.doc
Giáo án liên quan