ĐỀ KIỂM TRA HOC KỲ I LỚP 7

I. Circle the best answer A, B or C to complete each of the following sentences : 5 points

1. Look ! The car

A. comes B. is coming C. is comeing

2. My father . On the farm everyday.

A. is working B. work C. works

3. He can’t answer the phone now. He . a shower.

A. takes B.is talking C. take

4. We don’t go to school . Sunday.

A. at B. on C. in

5. My birthday is . May.

A. at B. in C. on

6. I often get up . six o’clock

A. at B. in C. on

7. Let’s . swimming

A.going B. to go C. go

8. are my books.

A. This B. That C. Those

9. You look tired, Hoa. .you like some orange juice ?

A. Would B. Do C. Will

10. In .class, we do some experiments.

A. computer science B. Math C. Physics

11. She learn about maps in her class.

A. Biology B. Geography C. Literature

12. She goes to liblary to read .

A. English B. book English C. English books

13. Chemistry, Physic and Biology are . Books

A. Science B. English C. Math

14. We use .in our English class.

A. dictionary B. magazines C. Newspapers

15. He learn how to. things in Electronics class

 

doc3 trang | Chia sẻ: oanh_nt | Lượt xem: 1397 | Lượt tải: 4download
Bạn đang xem nội dung tài liệu ĐỀ KIỂM TRA HOC KỲ I LỚP 7, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
PHÒNG GD-ĐT QUỲNH NHAI TRƯỜNG THCS MƯỜNG SẠI ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I MÔN :TIẾNG ANH NĂM HỌC :2013 - 2014 THỜI GIAN : 45 PHÚT LỚP : 7 Full name : ……………………………… Class : …………………… Mark Remark of teacher Circle the best answer A, B or C to complete each of the following sentences : 5 points Look ! The car………………… A. comes B. is coming C. is comeing 2. My father…………………. On the farm everyday. A. is working B. work C. works 3. He can’t answer the phone now. He……………. a shower. A. takes B.is talking C. take 4. We don’t go to school…………………. Sunday. A. at B. on C. in 5. My birthday is …………………. May. A. at B. in C. on 6. I often get up……………. six o’clock A. at B. in C. on 7. Let’s…………………. swimming A.going B. to go C. go 8. ………………are my books. A. This B. That C. Those 9. You look tired, Hoa. …………….you like some orange juice ? A. Would B. Do C. Will 10. In …………..class, we do some experiments. A. computer science B. Math C. Physics 11. She learn about maps in her……………… class. A. Biology B. Geography C. Literature 12. She goes to liblary to read………………….. A. English B. book English C. English books 13. Chemistry, Physic and Biology are………………. Books A. Science B. English C. Math 14. We use……………….in our English class. A. dictionary B. magazines C. Newspapers 15. He learn how to.................... things in Electronics class A. do B. Work C. Repair 16. Those book are............................. A. reference books B. Books reference C. Reference books 17. Student usually play............................... A. blinmand B. games C. rope 18. Some boy are playing....................... A. marble B. marbles C. mables 19. There are thirty – six ...................... in the classroom A. student B. Students C. person 20. what time do you........................... ? A. get B. get up C.gets up II. Read the passage and then answer some question bellow :( 2 points) One of the world’s largest Libraries is the United States’ Library of Congress. It is in Washington D.C, the capital of the USA.It receives copies of all American books. It contains over 100 million books It has about 1,000 km of shelves .It has over 5,000 employees. Question : Where is the Library of the Congress ? ………………………………………………………………… How many books does it have ? ………………………………………………………………… How many people work there ? ………………………………………………………………… Why is it so large ? …………………………………………………………………………………………………………………………………… III. Talk about your timetables, using the following suggestions: (1point ) 1.what classes you have on Monday ? (math, biology, physics ) .................................................................................................. 2.when you have English classes ? ( on Monday, on Friday ) .................................................................................................. IV.Write the question for the following answers : (2 points) 1...................................................................................................... ? My name is John 2. ...................................................................................................... ? There are six people in my family 3. ....................................................................................................... ? 0223.543555 4. ........................................................................................................ ? I live in Muong Sai ****** THE END ****** ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM KIỂM TRA HOC KỲ I NĂM HỌC 2013-2014 MÔN: TIẾNG ANH 7 THỜI GIAN : 45 PHÚT 5 points ( each right answers is : 0,5 point ) 0,25 x 20 = 5 points. 1.B 2.C 3.B 4.B 5.B 6.A 7.C 8.C 9.A 10.C 11.B 12. C 13. A 14. A 15. C 16. C 17.B 18.B 19. B 20. B II. 2 points ( each right answer is : 0,5 point ) 0,5 x 4 = 2 points 1. It is in washington D.C, the capital of the USA 2. It has over 100 million books 3. Over 5,000 people work there 4. Because it receives copies of all American books III. 1 point ( each right answer is: 0,5 point ) 0,5 x 2 = 1 point I have math, biology and physics on Monday I have English classes on Monday and Friday IV. 2 points ( each ring anser is : 0,5 point ) 0,5 x 4 = 2 points what is your name ? how many people are there in your family ? what is your telephone numbers ? where do you live ? ****** THE END ******

File đính kèm:

  • docĐỀ KIỂM TRA HOC KỲ I LỚP 7.doc
Giáo án liên quan