Đề thi khảo sát chất lượng môn Tiếng Anh – Lớp 8

I. Choose the best option (A,B,C or D)(2ms)

1. Tom hates watching TV does Peter.

A. Too B. Either C. Neither D. So

2. Harry is working at the bank .

A. at the moment B. a year ago C. for a year D. in a moment

3. Who’s , Lan or Mai ?

A. tall B. taller C. tallest D. the tallest

4. She can’t swim and I can’t, .

A. so B. neither C. either D. too

5. She plays tennis

A. badly B. good C. skillful D. bad

II.Read the dialogue below and choose the best answer (A,B,C or D )to fill in the blank(2ms)

Ann: Would you like.(6).badminton, Nam?

Kate: I’d like to, but I can’t.

Ann: That’s too bad. Why not?

Kate: I have some housework. I .(7).finish it before I play badminton.

 

doc3 trang | Chia sẻ: thanhthanh29 | Ngày: 20/11/2020 | Lượt xem: 189 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề thi khảo sát chất lượng môn Tiếng Anh – Lớp 8, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
PHÒNG GD-ĐT PHÙ MỸ ĐỀ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG NĂM HỌC :2009-2010 TRƯỜNG THCS MỸ QUANG MÔN: TIẾNG ANH – Lớp 8- Thời gian: 60 phút Họ và tên: Lớp: SBD: Số mật mã Chữ ký GK1: Chữ ký GK 2: Điểm bằng số: Điểm bằng chữ: Số mật mã ................................................................................................................................................................................................ *Học sinh chọn câu đúng nhất ghi vào bảng sau: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 I. Choose the best option (A,B,C or D)(2ms) 1. Tom hates watching TVdoes Peter. A. Too B. Either C. Neither D. So 2. Harry is working at the bank. A. at the moment B. a year ago C. for a year D. in a moment 3. Who’s , Lan or Mai ? A. tall B. taller C. tallest D. the tallest 4. She can’t swim and I can’t, .. A. so B. neither C. either D. too 5. She plays tennis A. badly B. good C. skillful D. bad II.Read the dialogue below and choose the best answer (A,B,C or D )to fill in the blank(2ms) Ann: Would you like..........(6)...............badminton, Nam? Kate: I’d like to, but I can’t. Ann: That’s too bad. Why not? Kate: I have some housework. I ..........(7).................finish it before I play badminton. Ann: OK. You must do your housework first. I’ll wait ...........(8)..................you. Kate: It’ll ............(9).................me about an hour. Ann: ..............(10)........................ 6.A. play B. to play C. playing D. to playing 7.A. should B. must C.ought to D.All are correct 8.A. for B. to C. of D. at 9.A. give B. take C. need D. want 10.A.Thanks B. My pleasure C. No problem D. You’re welcome III.Read the passage below and choose the best answer (A,B,C or D) for each question:(2ms) Yesterday, had to go to the doctor besause of an awful stomachache. The doctor asks Ba some questions. He told her that he had fish, rice and soup for dinner. He also ate some spinach, but his parents didn’t. The doctor said that the spinach could make him sick. Vegetables could make him sick.Vegetables often have dirt from the farm on them. The dirt can make people sick. She said that he should wash vegetables carefully. And she gave Ba some medicine to make him feel better. 11.Why did Ba have to go to the doctor yesterday? A. Because he felt tired B. Because he had a terrible stomachache. C. Because he ate too much. D. Because he couldn’t sleep 12.What did he have for dinner? A.He had some fish, rice . B.He had some fish, rice and soup. C.He had some fish, rice and vegetables. D.He had some fish, rice, vegetables and soup. 13.He also ate some spinach, but.......................... his parents . A.so does B. so did C. neither did D. either 14.The word “them” in line 3 refer to .......................... A.dirt B. farm C. vegetables D. parents 15.What did the doctor do? A. She smiled B. She gave him a toothpaste C. She gave Ba some medicine. D. A&B IV.Choose the sentence (A,B,C or D) that is closest in meaning to the printed one (1,2ms) 16. These boys like playing soccer better than basketball. A. These boys like playing soccer instead of basketball. B. These boys prefer playing soccer to basketball. C. These boys like playing soccer but they don’t like playing basketball. D. These boys play soccer better than they play basketball. 17. She is a fast runner. A. She runs fast. B. She runs fastly. C. She runs faster than me. D. She is the fastest runner. 18. I hate papaya. A. I don’t like papaya. B. I like papaya. C. Papaya is my favorite fruit. D. I’d like a papaya. V. Choose the right question (A,B,C or D) for the underlined words.(0,8m) 19.Nam played badminton with Minh. A. Who did Nam play badminton with? B. Who does Nam play badminton with? C. When did Nam play badminton with? D. Who did Nam play badminton? 20. Nga brushes her teeth three times a day. A. How long does Nga brush her teeth ? B. How often does Nga brush her teeth ? C. How long does Nga brush her teeth ? D. How does Nga brush her teeth ? VI. Choose the best sentence ( A,B,C or D) for the mixing words (0,8m) 21. take ; how long; it; to; Ha Noi; does; get; to; plan; by? A.How long does it get to take to Ha Noi by plan? B.How long does it take to get to Ha Noi by plan? C.How long it does get to take to Ha Noi by plan? D.How long does it get to take to by Ha Noi plan? 22. is; park; near; house; my; there; a. A. There is a house near my park. B. There is a my park near house . C. There is a park near my house. D. There is house near a my park. VII.Choose the words or phrases (A,B,C or D) that are not correct in standard English.(1,2ms) 23. This food can makes him feel better. A B C D 24. I usually listen rock music when I’m tired. A B C D 25. Her teacher wanted her do all her homework. A B C D GOOD LUCK TO YOU ĐÁP ÁN Đề thi có tất cả 25 câu. Học sinh chọn đúng một câu được 0,4 điểm. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 C A B C A B D A B C B D C 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 C C B A A A B B C C B C

File đính kèm:

  • docDe khao sat chat luong lop 8.doc