Đề kiểm tra chất lượng giữa kỳ I môn: tiếng anh lớp 7a

I. Choose the best answer to complete these sentences:

1. Do you often go to the ? Yes. I often read book there.

 a. cafeteria b. library c. market

2. Why don't we go to the school . to buy snacks and drinks ?

 a. room b. cafeteria c. kitchen

3. I often . sports.

 a. play b. playing c. am playing

 

doc4 trang | Chia sẻ: shironeko | Lượt xem: 1730 | Lượt tải: 3download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra chất lượng giữa kỳ I môn: tiếng anh lớp 7a, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Phòng gd - đt mai sơn Trường THCS Chất lượng cao Cộng hoà xã hội chủ nghĩa việt nam Độc lập - Tự do - Hạnh phúc đề kiểm tra chất lượng giữa kỳ I Môn: Tiếng anh lớp 7A Năm học: 2007 - 2008 Thời gian làm bài: 15 phút (Học sinh làm bài thi trực tiếp trên đề) I. Choose the best answer to complete these sentences: 1. Do you often go to the ………………… ? Yes. I often read book there. a. cafeteria b. library c. market 2. Why don't we go to the school ……………….. to buy snacks and drinks ? a. room b. cafeteria c. kitchen 3. I often ……………….. sports. a. play b. playing c. am playing 4. Is your brother good ……………… Math ? a. of b. for c. at 5. Are there classes ………………….. Saturday morning ? a. in b. at c. on 6. What do you think …………………. math ? a. to b. about c. off 7. Tomorrow is Sunday, I ………………. to school. a. will not go b. not go c. don't go 8. Listen ! Ba …………………….. a. is singing b. sings c. singing 9. Where ………………. your sister ………………… ? a. do - work b. does - work c. is - working 10. Would you like …………………. Lunch with me ? a. to have b. having c. to having II. Change these sentences into negative and interrogative: 1. There are 33 students in my class. ………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………… 2. Lan will go to school tomorrow. ………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………… 3. My father always watches TV in the evening. ………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………… 4. They are studying science at the moment. ………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………… Phòng gd - đt mai sơn Trường THCS Chất lượng cao Cộng hoà xã hội chủ nghĩa việt nam Độc lập - Tự do - Hạnh phúc Đáp án - biểu điểm kiểm tra chất lượng giữa kỳ I Môn: Tiếng anh lớp 7A Năm học: 2007 - 2008 I. 4 points. 1. b 2. b 3. a 4. c 5. c 6. b 7. a 8. a 9. b 10. a II. 6 points 1. There are not 33 students in my class. Are there 33 students in your class ? 2. Lan will not go to school tomorrow. Will Lan go to school tomorrow ? 3. My father doesn't always watch TV in the evening. Does your father always watch TV in the evening ? 4. They are not studying science at the moment. Are they studying science at the moment ? Phòng gd - đt mai sơn Trường THCS Chất lượng cao Cộng hoà xã hội chủ nghĩa việt nam Độc lập - Tự do - Hạnh phúc đề kiểm tra chất lượng giữa kỳ I Môn: Tiếng anh lớp 6 Năm học: 2007 - 2008 Thời gian làm bài: 15 phút (Học sinh làm bài thi trực tiếp trên đề) I. Choose the best answer from a, b, c: 1. She …………….. to music everyday. a. listen b. listens c. watch 2. What time ………………… she have lunch ? a. do b. is c. does 3. Hoa and Lan …………………… games in the afternoon. a. plays b. playing c. play 4. ………………….. do they have dinner ? At 6.00 a. Where b. What time c. When 5. I wash …………….. face. a. my b. your c. her 6. How many pens ……………… you have ? a. do b. does c. are 7. She's ………………………. grade 6. a. on b. in c. at 8. Does …………………. get up at 6.00 ? a. Ba b. Ba and Lan c. they 9. Everyday Lan ……………… the house work. a. does b. do c. is 10. There ………………. 32 students in my class. a. is b. are c. am II. Complete the sentences with correct verb form: 1. Every morning, Hoa …………. (ge) up at 6. 2. What time ………….. you …………. (go) to school ? 3. How many doors ………….. (be) there in your classroom ? 4. How old ………….. (be) your father ? 5. What ………….. he …………… (do) everyday ? Phòng gd - đt mai sơn Trường THCS Chất lượng cao Cộng hoà xã hội chủ nghĩa việt nam Độc lập - Tự do - Hạnh phúc Đáp án - biểu điểm kiểm tra chất lượng giữa kỳ I Môn: Tiếng anh lớp 6A Năm học: 2007 - 2008 I. 4 points. 1. b 2. c 3. c 4. b 5. a 6. a 7. b 8. a 9. a 10. b II. 6 points 1. gest 2. do - go 3. are 4. is 5. does - do

File đính kèm:

  • docDe va dap an KT giua ky I 6,7 (07-08).doc
Giáo án liên quan